Organisatieadvies

Als Technisch Bedrijfskundige ben ik  gericht op het analyseren van bedrijfsprocessen, vinden van bottlenecks, opstellen van verbeterpunten en de implementatie hiervan. Mijn specialisatie Supply Chain Management richt zich op logistiek, in de zin van goederen-, geld- en informatiestromen, waarbij het kijken op een overkoepelend niveau van groot belang is. Elk onderdeel van de organisatie wordt in het grotere geheel geplaatst en op deze wijze de juiste beslissingen genomen in het belang van de gehele organisatie.

Duurzame ontwikkeling gaat over het bevorderen van mogelijkheden om de kwaliteit van leven voor allemensen op de planeet te verbeteren en het gaat over het leven binnen de grenzen en respecteren van de ecosystemen.

Kritiek die ik wel eens hoor op duurzame concepten is dat ze te abstract zijn en men er niets mee kan. In eerste instantie gaat het denk ik om een juiste mindset en visie op het verband tussen industie en natuur, daarnaast is het voor iedere organisatie uniek waar zij het beste kan beginnen en hoe ver de resultaten kunnen reiken. ik wil u graag helpen de eerste stappen te nemen en begeleiden in het verdere proces.

Als directeur, manager of leidinggevende kunt u wel een behoefte hebben aan een klankbord om ideeën te evalueren of een frisse kijk naar de organisatie te hebben, ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

Ik nodig u van harte uit om met mij van gedachten te wisselen.